Makelaars in Wedde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Wedde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Wedde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Wedde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Wedde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Wedde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Wedde zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Wedde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 377.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Wedde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Wedde

In Wedde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Wedde.

Bij de verkoop van een huis in Wedde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 169 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Wedde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Wedde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 377.000.

Het meest voorkomende energielabel in Wedde is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Wedde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Wedde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Wedde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Wedde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Wedde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Wedde.

 • Viva Makelaars Winschoten

  2. Viva Makelaars Winschoten

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Wedde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Wedde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Wedde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Wedde

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 346.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Wedderheide

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 404.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Wedderveer

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Wedde

In Wedde zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Wedde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Markeweg 7 Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen € 475.000
Hoofdweg 110 Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen € 459.000
Hoofdweg Wedderveer 69 Viva Makelaars Winschoten € 415.000
Oostersingel 55 Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen € 389.000
Lageweg 43 Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen € 349.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wedde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Wedde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Wedde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Wedde.

Wat kost een makelaar in Wedde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Wedde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Wedde van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Wedde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Wedde zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Wedde?

+

De meest verkopende makelaar van Wedde is Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Wedde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Wedde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Wedde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Wedde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!