Makelaars in Oldekerk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oldekerk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Oldekerk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oldekerk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oldekerk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oldekerk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oldekerk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 339.000
 • Gemiddelde verkooptijd 20
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -73.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oldekerk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oldekerk

In Oldekerk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 312.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -73.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oldekerk.

Bij de verkoop van een huis in Oldekerk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 109 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 312.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oldekerk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oldekerk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 339.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oldekerk is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oldekerk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oldekerk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oldekerk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oldekerk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Steenhuis Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oldekerk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oldekerk.

Populaire buurten in Oldekerk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oldekerk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oldekerk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oldekerk

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 322.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Verspreide huizen Oldekerk

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 388.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Oldekerk

In Oldekerk zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Steenhuis Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oldekerk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ykesloot 14 Bruining en De Reus Makelaars € 539.500
Zandumerweg 60 Steenhuis Makelaars € 500.000
Kolonelsdiep 12 Steenhuis Makelaars € 385.000
Hoendiep 9 Bruining en De Reus Makelaars € 375.000
Dwarsdiep 13 NieNoord Makelaars & Taxateurs € 359.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oldekerk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oldekerk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Oldekerk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oldekerk.

Wat kost een makelaar in Oldekerk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oldekerk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oldekerk van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oldekerk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oldekerk zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oldekerk?

+

De meest verkopende makelaar van Oldekerk is Steenhuis Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oldekerk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oldekerk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oldekerk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oldekerk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!