Makelaars in Niezijl

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Niezijl, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Niezijl. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Niezijl helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Niezijl.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Niezijl zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Niezijl zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Niezijl afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 199.000
 • Gemiddelde verkooptijd 27
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Niezijl
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Niezijl

In Niezijl is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 240.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Niezijl.

Bij de verkoop van een huis in Niezijl is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 108 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 240.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Niezijl. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Niezijl weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 199.000.

Het meest voorkomende energielabel in Niezijl is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Niezijl. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Niezijl

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Niezijl? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Niezijl. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Niezijl, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Niezijl.

Populaire buurten in Niezijl

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Niezijl? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Niezijl. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Niezijl

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 199.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Niezijl

In Niezijl zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Niezijl.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoofdstraat 8 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 285.000
Hoofdstraat 18 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 227.500
Hoofdstraat 51 Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies € 175.000
Oude Haven 1 Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet € 159.500
Bomsterschans 3 c Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet € 149.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Niezijl

Hoeveel makelaars zijn er actief in Niezijl?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Niezijl. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Niezijl.

Wat kost een makelaar in Niezijl?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Niezijl is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Niezijl van € 2.000 tot € 2.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Niezijl?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Niezijl zijn € 1.000 a € 1.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Niezijl?

+

De meest verkopende makelaar van Niezijl is De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Niezijl zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Niezijl?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Niezijl aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Niezijl.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!