Makelaars in Mensingeweer

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Mensingeweer, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Mensingeweer. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Mensingeweer helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Mensingeweer.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Mensingeweer zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Mensingeweer zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Mensingeweer afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 350.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Mensingeweer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Mensingeweer

In Mensingeweer is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 395.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Mensingeweer.

Bij de verkoop van een huis in Mensingeweer is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 395.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Mensingeweer. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Mensingeweer weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 350.000.

Het meest voorkomende energielabel in Mensingeweer is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Mensingeweer. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Mensingeweer

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Mensingeweer? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Mensingeweer. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Hamming de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Mensingeweer, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Mensingeweer.

Populaire buurten in Mensingeweer

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Mensingeweer? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Mensingeweer. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Mensingeweer

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Mensingeweer

In Mensingeweer zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Hamming verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Mensingeweer.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoofdstraat 9 Makelaardij Bruintjes en Keurentjes € 450.000
Eenrummerweg 4 Makelaardij Hamming € 249.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mensingeweer

Hoeveel makelaars zijn er actief in Mensingeweer?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Mensingeweer. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Mensingeweer.

Wat kost een makelaar in Mensingeweer?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Mensingeweer is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Mensingeweer van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Mensingeweer?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Mensingeweer zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Mensingeweer?

+

De meest verkopende makelaar van Mensingeweer is Makelaardij Hamming. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Mensingeweer zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Mensingeweer?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Mensingeweer aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Mensingeweer.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!