Makelaars in Doezum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Doezum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Doezum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Doezum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Doezum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Doezum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Doezum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Doezum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 384.000
 • Gemiddelde verkooptijd 61
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 269.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Doezum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Doezum

In Doezum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 569.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 269.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Doezum.

Bij de verkoop van een huis in Doezum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 569.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Doezum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Doezum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 384.000.

Het meest voorkomende energielabel in Doezum is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Doezum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Doezum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Doezum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Doezum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Doezum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Doezum.

Populaire buurten in Doezum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Doezum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Doezum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Doezum

  Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 331.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Het Peebos

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 449.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Verspreide huizen Lutjegast

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 585.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Doezum

In Doezum zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Doezum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bombay 4 Buitenwonen € 585.000
Provincialeweg 47 Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies € 459.500
Peebos 16 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 449.000
Provincialeweg 40 Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. € 365.000
Krijthestraat 29 Makelaardij van der Wier € 299.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Doezum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Doezum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Doezum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Doezum.

Wat kost een makelaar in Doezum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Doezum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Doezum van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Doezum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Doezum zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Doezum?

+

De meest verkopende makelaar van Doezum is Van der Velde & Hoen makelaardij o.z.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Doezum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Doezum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Doezum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Doezum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!