Makelaars in Blijham

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Blijham, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Blijham. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Blijham helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Blijham.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Blijham zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Blijham afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 316.000
 • Gemiddelde verkooptijd 93
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -114.000
 • Aantal transacties 21
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Blijham
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Blijham

In Blijham is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 283.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -114.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Blijham.

Bij de verkoop van een huis in Blijham is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 283.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Blijham. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Blijham weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 316.000.

Het meest voorkomende energielabel in Blijham is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Blijham. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Blijham

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Blijham? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Blijham. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bruins Verheek makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Blijham, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Blijham.

Populaire buurten in Blijham

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Blijham? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Blijham. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Blijham

  Verkooptijd
  75 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 292.000
  Woningen verkocht
  16
 • 2. Morige

  Verkooptijd
  117 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 390.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Verspreide huizen ten westen van Blijham

  Verkooptijd
  280 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 400.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Blijham

In Blijham zijn de afgelopen maand 21 woningen verkocht. Makelaar Bruins Verheek makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Blijham.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoofdweg 176 Viva Makelaars Winschoten € 529.529
Bovenlanden 37 Nieboer Makelaars € 475.000
Bovenlanden 47 Viva Makelaars Winschoten € 463.500
Kruirad 9 Alders Makelaars € 450.000
Schoollaan 26 Bruins Verheek makelaars € 424.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Blijham

Hoeveel makelaars zijn er actief in Blijham?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Blijham. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Blijham.

Wat kost een makelaar in Blijham?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Blijham is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Blijham van € 3.200 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Blijham?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Blijham zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Blijham?

+

De meest verkopende makelaar van Blijham is Bruins Verheek makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Blijham zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Blijham?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Blijham aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Blijham.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!