Makelaars in Varik

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Varik, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Varik. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Varik helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Varik.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Varik zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Varik zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Varik afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 504.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Varik
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Varik

In Varik is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Varik.

Bij de verkoop van een huis in Varik is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 123 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Varik. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Varik weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 504.000.

Het meest voorkomende energielabel in Varik is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Varik. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Varik

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Varik? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Varik. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Familie Beekhuizen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Varik, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Varik.

Populaire buurten in Varik

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Varik? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Varik. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Varik

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 504.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Varik

In Varik zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Familie Beekhuizen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Varik.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kerkstraat 3 kek! Makelaars € 720.000
Molenstraat 7 Witte Makelaars € 665.000
Grotestraat 27 Familie Beekhuizen Makelaardij € 585.000
Betjes Hof 2 Rick Zeedijk Makelaardij € 525.000
Kerkstraat 29 Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars € 525.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Varik

Hoeveel makelaars zijn er actief in Varik?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Varik. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Varik.

Wat kost een makelaar in Varik?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Varik is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Varik van € 5.000 tot € 6.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Varik?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Varik zijn € 2.500 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Varik?

+

De meest verkopende makelaar van Varik is Familie Beekhuizen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Varik zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Varik?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Varik aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Varik.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!