Makelaars in Poederoijen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Poederoijen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Poederoijen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Poederoijen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Poederoijen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Poederoijen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Poederoijen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Poederoijen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 380.000
 • Gemiddelde verkooptijd 29
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Poederoijen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Poederoijen

In Poederoijen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Poederoijen.

Bij de verkoop van een huis in Poederoijen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 117 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Poederoijen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Poederoijen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 380.000.

Het meest voorkomende energielabel in Poederoijen is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Poederoijen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Poederoijen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Poederoijen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Poederoijen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat ViaJoop Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Poederoijen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Poederoijen.

Populaire buurten in Poederoijen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Poederoijen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Poederoijen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Poederoijen

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 359.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Verspreide huizen in de polder Poederoijen

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 485.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Poederoijen

In Poederoijen zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar ViaJoop Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Poederoijen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Burgemeester Posweg 6 Paans Makelaars in onroerende goederen € 660.000
Maasdijk 75 ViaJoop Makelaardij € 485.000
Burgemeester Posweg 1 a Gerard Vos Makelaardij en Taxaties € 449.000
Willem van Oranjestraat 46 Hofstede Makelaardij € 360.000
Willem van Oranjestraat 6 ViaJoop Makelaardij € 259.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Poederoijen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Poederoijen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Poederoijen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Poederoijen.

Wat kost een makelaar in Poederoijen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Poederoijen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Poederoijen van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Poederoijen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Poederoijen zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Poederoijen?

+

De meest verkopende makelaar van Poederoijen is ViaJoop Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Poederoijen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Poederoijen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Poederoijen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Poederoijen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!