Makelaars in Lengel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lengel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Lengel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lengel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lengel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Lengel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Lengel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 750.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lengel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lengel

In Lengel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Lengel.

Bij de verkoop van een huis in Lengel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lengel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lengel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 750.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lengel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lengel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lengel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lengel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lengel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vivendo Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Lengel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lengel.

Populaire buurten in Lengel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lengel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lengel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 657.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. 's-Heerenberg, oostelijke uitbreiding

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 843.000
  Woningen verkocht
  2

Top 4 woningen verkocht in Lengel

In Lengel zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Vivendo Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Lengel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lage Distelweg 1 Heutinck Makelaardij B.V. € 1.050.000
Chamavenstraat 6 Thoma van Dijk Siebelink Makelaars € 719.000
Landweg 2 a Egging Advies / Makelaardij € 635.000
Oude Tramweg 30 Vivendo Makelaardij € 595.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lengel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lengel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Lengel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lengel.

Wat kost een makelaar in Lengel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lengel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lengel van € 7.500 tot € 9.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lengel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lengel zijn € 3.800 a € 5.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lengel?

+

De meest verkopende makelaar van Lengel is Vivendo Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lengel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lengel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lengel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lengel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!