Egging Advies / Makelaardij

Egging Advies / Makelaardij is een makelaar gevestigd in Zeddam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Egging Advies / Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Egging Advies / Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zeddam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Egging Advies / Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Egging Advies / Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Egging Advies / Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 431.000
  • Gemiddelde verkooptijd 56
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -55.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Egging Advies / Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Egging Advies / Makelaardij verkoopt

Egging Advies / Makelaardij is het meeste actief in Zeddam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Egging Advies / Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Egging Advies / Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zeddam 3 € 432.000
Lengel 1 € 635.000
Terborg 1 € 299.000
‘s-Heerenberg 1 € 279.000
Doetinchem 1 € 325.000

Type woningen die Egging Advies / Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Egging Advies / Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Egging Advies / Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
63%
hoekwoning
25%
tussenwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Egging Advies / Makelaardij

Wat kost Egging Advies / Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Egging Advies / Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Egging Advies / Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.200.

Waar is Egging Advies / Makelaardij actief?

+

Egging Advies / Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zeddam, Lengel, Terborg, ‘s-Heerenberg en Doetinchem.

In welk prijssegment is Egging Advies / Makelaardij actief?

+

Egging Advies / Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Egging Advies / Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 431.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zeddam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zeddam en vergelijkbaar is aan Egging Advies / Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!