Makelaars in Kerk-Avezaath

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kerk-Avezaath, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Kerk-Avezaath. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kerk-Avezaath helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kerk Avezaath.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kerk-Avezaath zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Kerk-Avezaath zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Kerk-Avezaath afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 591.000
 • Gemiddelde verkooptijd 81
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -251.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kerk-Avezaath
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kerk-Avezaath

In Kerk-Avezaath is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 349.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -251.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Kerk-Avezaath.

Bij de verkoop van een huis in Kerk-Avezaath is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 135 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 349.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kerk-Avezaath. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kerk-Avezaath weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 591.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kerk-Avezaath is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kerk-Avezaath. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kerk-Avezaath

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kerk-Avezaath? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kerk-Avezaath. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Familie Beekhuizen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kerk-Avezaath, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kerk-Avezaath.

Populaire buurten in Kerk-Avezaath

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kerk-Avezaath? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kerk-Avezaath. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kerk Avezaath

  Verkooptijd
  77 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 549.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. De Woerd

  Verkooptijd
  92 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 717.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Kerk-Avezaath

In Kerk-Avezaath zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Familie Beekhuizen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kerk-Avezaath.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Achterstraat 32 Buren makelaars € 749.000
Woerd 9 Woonkoppel Makelaardij € 749.000
Dorpsstraat 33 Van Beusichem Makelaars € 725.000
Woerd 12 Familie Beekhuizen Makelaardij € 685.000
Dalenburg 2 Familie Beekhuizen Makelaardij € 600.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kerk-Avezaath

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kerk-Avezaath?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Kerk-Avezaath. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kerk-Avezaath.

Wat kost een makelaar in Kerk-Avezaath?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kerk-Avezaath is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kerk-Avezaath van € 5.900 tot € 7.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kerk-Avezaath?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kerk-Avezaath zijn € 3.000 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kerk-Avezaath?

+

De meest verkopende makelaar van Kerk-Avezaath is Familie Beekhuizen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kerk-Avezaath zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kerk-Avezaath?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kerk-Avezaath aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kerk-Avezaath.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!