Makelaars in Hellouw

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hellouw, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Hellouw. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hellouw helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hellouw.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hellouw zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hellouw zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hellouw afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 536.000
 • Gemiddelde verkooptijd 29
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -76.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hellouw
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hellouw

In Hellouw is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 299.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -76.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hellouw.

Bij de verkoop van een huis in Hellouw is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 177 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 299.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hellouw. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hellouw weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 536.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hellouw is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hellouw. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hellouw

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hellouw? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hellouw. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Hellouw, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hellouw.

Populaire buurten in Hellouw

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hellouw? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hellouw. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hellouw

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 553.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Verspreide huizen Hellouw

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 485.000
  Woningen verkocht
  1

Top 4 woningen verkocht in Hellouw

In Hellouw zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Hellouw.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Korfgraaf 28 b De Landerije - Specialisten in Bijzonder Wonen € 947.500
De Hoenderkampen 15 Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars € 485.000
De Morgen 22 Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars € 375.000
Beatrixstraat 30 Oomen Makelaardij & Taxaties € 335.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hellouw

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hellouw?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Hellouw. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hellouw.

Wat kost een makelaar in Hellouw?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hellouw is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hellouw van € 5.400 tot € 6.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hellouw?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hellouw zijn € 2.700 a € 4.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hellouw?

+

De meest verkopende makelaar van Hellouw is Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hellouw zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hellouw?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hellouw aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hellouw.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!