Makelaars in Halle

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Halle, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Halle. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Halle helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Halle.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Halle zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Halle zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Halle afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 616.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Halle
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Halle

In Halle is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 595.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Halle.

Bij de verkoop van een huis in Halle is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 252 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 595.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Halle. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Halle weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 616.000.

Het meest voorkomende energielabel in Halle is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Halle. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Halle

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Halle? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Halle. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Halle, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Halle.

Populaire buurten in Halle

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Halle? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Halle. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Halle

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 820.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Verspreide huizen Zelhem

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 545.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Halle

  Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 349.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Halle

In Halle zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Halle.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bielemansdijk 28 Gerrits Makelaardij € 850.000
Heisterboomsdijk 7 Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars € 790.000
Halseweg 52 Kuenen Makelaardij € 595.000
Halseweg 50 Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars € 495.000
Haverstraat 1 Kuenen Makelaardij € 349.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Halle

Hoeveel makelaars zijn er actief in Halle?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Halle. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Halle.

Wat kost een makelaar in Halle?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Halle is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Halle van € 6.200 tot € 7.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Halle?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Halle zijn € 3.100 a € 4.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Halle?

+

De meest verkopende makelaar van Halle is Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Halle zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Halle?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Halle aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Halle.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!