Makelaars in Giesbeek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Giesbeek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Giesbeek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Giesbeek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Giesbeek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Giesbeek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Giesbeek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 325.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 117.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Giesbeek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Giesbeek

In Giesbeek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 492.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 117.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Giesbeek.

Bij de verkoop van een huis in Giesbeek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 128 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 492.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Giesbeek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Giesbeek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 325.000.

Het meest voorkomende energielabel in Giesbeek is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Giesbeek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Giesbeek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Giesbeek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Giesbeek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Alpina de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Giesbeek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Giesbeek.

Populaire buurten in Giesbeek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Giesbeek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Giesbeek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Giesbeek

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  12

Top 5 woningen verkocht in Giesbeek

In Giesbeek zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Alpina verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Giesbeek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kerkstraat 48 Alpina € 549.500
Ringoven 26 Alpina € 525.000
Klaverweide 21 Alpina € 425.000
De Geer 16 Petra De Kleermaeker Makelaardij € 389.000
Rozenstraat 3 Alpina € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Giesbeek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Giesbeek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Giesbeek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Giesbeek.

Wat kost een makelaar in Giesbeek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Giesbeek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Giesbeek van € 3.300 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Giesbeek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Giesbeek zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Giesbeek?

+

De meest verkopende makelaar van Giesbeek is Alpina. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Giesbeek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Giesbeek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Giesbeek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Giesbeek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!