Makelaars in Doornspijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Doornspijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Doornspijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Doornspijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Doornspijk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Doornspijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Doornspijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 585.000
 • Gemiddelde verkooptijd 29
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -255.000
 • Aantal transacties 23
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Doornspijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Doornspijk

In Doornspijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 342.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -255.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Doornspijk.

Bij de verkoop van een huis in Doornspijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 169 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 342.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Doornspijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Doornspijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 585.000.

Het meest voorkomende energielabel in Doornspijk is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Doornspijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Doornspijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Doornspijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Doornspijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaarskantoor de Boer Elburg de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Doornspijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Doornspijk.

Populaire buurten in Doornspijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Doornspijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Doornspijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Doornspijk

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Hoge Enk

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 547.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. Verspreide huizen Doornspijk-Oost

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 798.000
  Woningen verkocht
  6
 • 4. Verspreide huizen Doornspijk-West

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 439.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Doornspijk

In Doornspijk zijn de afgelopen maand 23 woningen verkocht. Makelaar Makelaarskantoor de Boer Elburg verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Doornspijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Beukenlaan 4 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 1.250.000
Bovenweg 47 A Van Der Linde Makelaardij € 945.000
Koopsweg 9 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 850.000
Goorweg 24 Makelaarskantoor de Boer Elburg € 765.000
Badweg 15 Van Der Linde Makelaardij € 700.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Doornspijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Doornspijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Doornspijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Doornspijk.

Wat kost een makelaar in Doornspijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Doornspijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Doornspijk van € 5.900 tot € 7.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Doornspijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Doornspijk zijn € 2.900 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Doornspijk?

+

De meest verkopende makelaar van Doornspijk is Makelaarskantoor de Boer Elburg. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Doornspijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Doornspijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Doornspijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Doornspijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!