Makelaars in De Heurne

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in De Heurne, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in De Heurne. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in De Heurne helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen De Heurne.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Heurne zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in De Heurne afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 801.000
 • Gemiddelde verkooptijd 50
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -222.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in De Heurne
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt De Heurne

In De Heurne is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 475.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -222.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in De Heurne.

Bij de verkoop van een huis in De Heurne is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 222 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 475.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in De Heurne. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit De Heurne weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 801.000.

Het meest voorkomende energielabel in De Heurne is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in De Heurne. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in De Heurne

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in De Heurne? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in De Heurne. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Lensink Gussinklo makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van De Heurne, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio De Heurne.

 • Verkooptijd
  96 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 991.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 749.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.499.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  139 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 895.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in De Heurne

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in De Heurne? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van De Heurne. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen De Heurne

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 919.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. De Heurne-kern

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 446.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in De Heurne

In De Heurne zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Lensink Gussinklo makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in De Heurne.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Teubenweg 5 Mensink Berndes € 1.499.000
Spekkendijk 34 Lensink Gussinklo makelaardij € 1.275.000
Caspersstraat 11 Buitenwonen € 1.186.000
Spekkendijk 27 Thoma Post Makelaars € 895.000
Caspersstraat 11 Buitenwonen € 795.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Heurne

Hoeveel makelaars zijn er actief in De Heurne?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in De Heurne. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in De Heurne.

Wat kost een makelaar in De Heurne?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in De Heurne is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in De Heurne van € 8.000 tot € 9.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in De Heurne?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in De Heurne zijn € 4.000 a € 6.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van De Heurne?

+

De meest verkopende makelaar van De Heurne is Lensink Gussinklo makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In De Heurne zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in De Heurne?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in De Heurne aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in De Heurne.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!