Makelaars in Baak

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Baak, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Baak. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Baak helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Baak.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Baak zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Baak zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Baak afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 440.000
 • Gemiddelde verkooptijd 29
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -353.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Baak
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Baak

In Baak is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 457.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -353.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Baak.

Bij de verkoop van een huis in Baak is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 457.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Baak. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Baak weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 440.000.

Het meest voorkomende energielabel in Baak is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Baak. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Baak

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Baak? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Baak. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Eggink Maalderink Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Baak, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Baak.

Populaire buurten in Baak

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Baak? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Baak. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Baak

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 381.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Verspreide huizen Baak

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 588.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Baak

In Baak zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Eggink Maalderink Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Baak.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Beukenlaan 4 Streek Makelaars € 810.000
van der Heijdenstraat 11 Eggink Maalderink Garantiemakelaars € 515.000
Pastoor Bouwhuisstraat 3 WitteWoning Makelaars € 379.500
Pastoriestraat 8 Van Dam Makelaardij € 365.000
Zutphen-Emmerikseweg 89 Gerrits Makelaardij € 365.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Baak

Hoeveel makelaars zijn er actief in Baak?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Baak. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Baak.

Wat kost een makelaar in Baak?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Baak is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Baak van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Baak?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Baak zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Baak?

+

De meest verkopende makelaar van Baak is Eggink Maalderink Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Baak zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Baak?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Baak aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Baak.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!