Makelaars in Azewijn

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Azewijn, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Azewijn. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Azewijn helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Azewijn.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Azewijn zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Azewijn zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Azewijn afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 421.000
 • Gemiddelde verkooptijd 73
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Azewijn
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Azewijn

In Azewijn is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 350.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Azewijn.

Bij de verkoop van een huis in Azewijn is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 134 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 350.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Azewijn. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Azewijn weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 421.000.

Het meest voorkomende energielabel in Azewijn is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Azewijn. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Azewijn

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Azewijn? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Azewijn. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hengevelt Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Azewijn, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Azewijn.

Populaire buurten in Azewijn

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Azewijn? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Azewijn. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Azewijn

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 421.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Azewijn

In Azewijn zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Hengevelt Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Azewijn.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Leppestraat 20 Hengevelt Makelaardij € 545.000
Garbenstraat 1 Hengevelt Makelaardij € 369.000
Slink 12 Hengevelt Makelaardij € 350.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Azewijn

Hoeveel makelaars zijn er actief in Azewijn?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Azewijn. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Azewijn.

Wat kost een makelaar in Azewijn?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Azewijn is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Azewijn van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Azewijn?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Azewijn zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Azewijn?

+

De meest verkopende makelaar van Azewijn is Hengevelt Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Azewijn zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Azewijn?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Azewijn aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Azewijn.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!