Makelaars in Tersoal

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Tersoal, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Tersoal. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Tersoal helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Tersoal.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Tersoal zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Tersoal zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Tersoal afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 428.000
 • Gemiddelde verkooptijd 87
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Tersoal
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Tersoal

In Tersoal is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 475.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Tersoal.

Bij de verkoop van een huis in Tersoal is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 157 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 475.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Tersoal. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Tersoal weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 428.000.

Het meest voorkomende energielabel in Tersoal is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Tersoal. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Tersoal

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Tersoal? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Tersoal. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Atsma makelaardij en taxatie de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Tersoal, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Tersoal.

Populaire buurten in Tersoal

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Tersoal? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Tersoal. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Tersoal

  Verkooptijd
  87 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 428.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Tersoal

In Tersoal zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Atsma makelaardij en taxatie verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Tersoal.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Buorren 41 Atsma makelaardij en taxatie € 475.000
De Greide 5 Atsma makelaardij en taxatie € 380.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Tersoal

Hoeveel makelaars zijn er actief in Tersoal?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Tersoal. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Tersoal.

Wat kost een makelaar in Tersoal?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Tersoal is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Tersoal van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Tersoal?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Tersoal zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Tersoal?

+

De meest verkopende makelaar van Tersoal is Atsma makelaardij en taxatie. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Tersoal zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Tersoal?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Tersoal aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Tersoal.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!