Makelaars in Slijkenburg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Slijkenburg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 0 makelaars actief geweest in Slijkenburg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Slijkenburg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als .

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Slijkenburg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Slijkenburg afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € (geen data beschikbaar)
  • Gemiddelde verkooptijd
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Slijkenburg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Slijkenburg

In Slijkenburg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 365.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Slijkenburg.

Bij de verkoop van een huis in Slijkenburg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 365.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Slijkenburg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Slijkenburg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € (geen data beschikbaar).

Het meest voorkomende energielabel in Slijkenburg is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Slijkenburg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Slijkenburg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Slijkenburg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Slijkenburg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 0 van Slijkenburg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Slijkenburg.

Top 5 woningen verkocht in Slijkenburg

In Slijkenburg zijn de afgelopen maand woningen verkocht. Makelaar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Slijkenburg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Slijkenburg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Slijkenburg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 0 makelaars actief geweest in Slijkenburg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Slijkenburg.

Wat kost een makelaar in Slijkenburg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Slijkenburg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Slijkenburg van € (geen data beschikbaar) tot € (geen data beschikbaar).

Wat kost een aankoopmakelaar in Slijkenburg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Slijkenburg zijn € (geen data beschikbaar) a € (geen data beschikbaar). De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Slijkenburg?

+

De meest verkopende makelaar van Slijkenburg is . Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Slijkenburg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Slijkenburg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Slijkenburg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Slijkenburg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!