Makelaars in Siegerswoude

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Siegerswoude, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Siegerswoude. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Siegerswoude helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Siegerswoude-Kom.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Siegerswoude zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Siegerswoude zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Siegerswoude afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 446.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Siegerswoude
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Siegerswoude

In Siegerswoude is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 290.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Siegerswoude.

Bij de verkoop van een huis in Siegerswoude is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 290.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Siegerswoude. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Siegerswoude weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 446.000.

Het meest voorkomende energielabel in Siegerswoude is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Siegerswoude. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Siegerswoude

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Siegerswoude? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Siegerswoude. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Siegerswoude, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Siegerswoude.

Populaire buurten in Siegerswoude

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Siegerswoude? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Siegerswoude. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Siegerswoude-Kom

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 272.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Siegerswoude-Buitengebied

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 795.000
  Woningen verkocht
  1

Top 3 woningen verkocht in Siegerswoude

In Siegerswoude zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Siegerswoude.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Binnenwei 27 Makelaardij Sierd Moll € 795.000
Van Akenwei 49 Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet € 275.000
Van Akenwei 33 Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet € 269.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Siegerswoude

Hoeveel makelaars zijn er actief in Siegerswoude?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Siegerswoude. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Siegerswoude.

Wat kost een makelaar in Siegerswoude?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Siegerswoude is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Siegerswoude van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Siegerswoude?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Siegerswoude zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Siegerswoude?

+

De meest verkopende makelaar van Siegerswoude is Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Siegerswoude zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Siegerswoude?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Siegerswoude aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Siegerswoude.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!