Makelaars in Sexbierum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sexbierum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Sexbierum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sexbierum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sexbierum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sexbierum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Sexbierum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Sexbierum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 219.000
 • Gemiddelde verkooptijd 19
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 2.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sexbierum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sexbierum

In Sexbierum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 242.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 2.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Sexbierum.

Bij de verkoop van een huis in Sexbierum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 94 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 242.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sexbierum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sexbierum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 219.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sexbierum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sexbierum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sexbierum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sexbierum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sexbierum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Hoekstra de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sexbierum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sexbierum.

Populaire buurten in Sexbierum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sexbierum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sexbierum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sexbierum

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 219.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Sexbierum

In Sexbierum zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Hoekstra verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sexbierum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Tsjerk Hiddesstrjitte 9 Van Edens Makelaardij € 345.000
Rients Westrastrjitte 7 Makelaardij Libbe Duinstra € 239.500
Terp 2 FRYSK makelaars € 189.500
Buorfinneleane 16 De Franeker Makelaardij € 187.000
Skoalstrjitte 2 Makelaardij Hoekstra € 135.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sexbierum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sexbierum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Sexbierum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sexbierum.

Wat kost een makelaar in Sexbierum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sexbierum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sexbierum van € 2.200 tot € 2.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sexbierum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sexbierum zijn € 1.100 a € 1.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sexbierum?

+

De meest verkopende makelaar van Sexbierum is Makelaardij Hoekstra. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sexbierum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sexbierum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sexbierum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sexbierum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!