Makelaars in Oudebildtzijl

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oudebildtzijl, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Oudebildtzijl. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oudebildtzijl helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oudebildtzijl.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oudebildtzijl zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Oudebildtzijl zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Oudebildtzijl afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 179.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oudebildtzijl
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oudebildtzijl

In Oudebildtzijl is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 360.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Oudebildtzijl.

Bij de verkoop van een huis in Oudebildtzijl is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 89 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 360.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oudebildtzijl. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oudebildtzijl weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 179.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oudebildtzijl is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oudebildtzijl. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oudebildtzijl

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oudebildtzijl? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oudebildtzijl. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Germeraad Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oudebildtzijl, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oudebildtzijl.

Populaire buurten in Oudebildtzijl

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oudebildtzijl? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oudebildtzijl. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oudebildtzijl

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 167.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Buitengebied Oudebildtzijl

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 250.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Oudebildtzijl

In Oudebildtzijl zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Germeraad Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oudebildtzijl.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nieuwebildtdijk 44 Germeraad Makelaars € 250.000
Oudebildtdijk 12 Kingma Vastgoed Makelaars € 230.000
Monnikebildtdijk 4 Makelaarsland € 225.000
Krelis Annesstraat 13 Germeraad Makelaars € 160.000
Tjeerd Thijssenstraat 14 Makelaardij Laurens Beimers € 150.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oudebildtzijl

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oudebildtzijl?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Oudebildtzijl. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oudebildtzijl.

Wat kost een makelaar in Oudebildtzijl?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oudebildtzijl is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oudebildtzijl van € 1.800 tot € 2.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oudebildtzijl?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oudebildtzijl zijn € 900 a € 1.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oudebildtzijl?

+

De meest verkopende makelaar van Oudebildtzijl is Germeraad Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oudebildtzijl zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oudebildtzijl?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oudebildtzijl aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oudebildtzijl.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!