Makelaars in Nijland

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nijland, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Nijland. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nijland helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nijland.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nijland zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nijland zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nijland afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 355.000
 • Gemiddelde verkooptijd 54
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nijland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nijland

In Nijland is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 326.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Nijland.

Bij de verkoop van een huis in Nijland is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 162 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 326.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nijland. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nijland weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 355.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nijland is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nijland. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nijland

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nijland? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nijland. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Agricola Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Nijland, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nijland.

 • Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 285.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  163 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 295.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Nijland

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nijland? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nijland. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nijland

  Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 310.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Verspreide huizen Nijland

  Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 489.000
  Woningen verkocht
  1

Top 4 woningen verkocht in Nijland

In Nijland zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Agricola Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Nijland.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Skieppeleane 4 Agricola Makelaardij € 489.000
Jonkerspaed 1 Agricola Makelaardij € 349.000
Hottingawei 18 Boonstra Makelaardij € 295.000
Hottingawei 5 Makelaardij Sneek € 285.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nijland

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nijland?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Nijland. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nijland.

Wat kost een makelaar in Nijland?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nijland is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nijland van € 3.600 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nijland?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nijland zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nijland?

+

De meest verkopende makelaar van Nijland is Agricola Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nijland zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nijland?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nijland aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nijland.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!