Makelaars in Mildam

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Mildam, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Mildam. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Mildam helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Mildam.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Mildam zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Mildam zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Mildam afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 456.000
 • Gemiddelde verkooptijd 73
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -114.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Mildam
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Mildam

In Mildam is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 449.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -114.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Mildam.

Bij de verkoop van een huis in Mildam is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 150 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 449.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Mildam. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Mildam weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 456.000.

Het meest voorkomende energielabel in Mildam is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Mildam. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Mildam

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Mildam? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Mildam. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Gorredijk, Annelies Atsma de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Mildam, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Mildam.

 • RMW Makelaars

  2. RMW Makelaars

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  1
 • Veenstra Makelaars & Taxateurs

  3. Veenstra Makelaars & Taxateurs

  Verkooptijd
  101 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 569.000
  Woningen verkocht
  1
 • Makelaardij Hoekstra

  4. Makelaardij Hoekstra

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Mildam

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Mildam? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Mildam. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Mildam

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 456.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Mildam

In Mildam zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Gorredijk, Annelies Atsma verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Mildam.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
de Wissel 24 Mijn Makelaar Heerenveen € 600.000
Schoterlandseweg 15 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 569.000
Molenlaan 26 Makelaardij Gorredijk, Annelies Atsma € 449.000
van Aylvalaan 1 RMW Makelaars € 385.000
Schoterlandseweg 62 Makelaardij Hoekstra € 275.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mildam

Hoeveel makelaars zijn er actief in Mildam?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Mildam. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Mildam.

Wat kost een makelaar in Mildam?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Mildam is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Mildam van € 4.600 tot € 5.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Mildam?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Mildam zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Mildam?

+

De meest verkopende makelaar van Mildam is Makelaardij Gorredijk, Annelies Atsma. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Mildam zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Mildam?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Mildam aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Mildam.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!