Makelaars in Langezwaag

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Langezwaag, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Langezwaag. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Langezwaag helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Langezwaag-Kom.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Langezwaag zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Langezwaag zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Langezwaag afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 379.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 87.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Langezwaag
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Langezwaag

In Langezwaag is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 455.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 87.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Langezwaag.

Bij de verkoop van een huis in Langezwaag is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 106 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 455.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Langezwaag. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Langezwaag weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 379.000.

Het meest voorkomende energielabel in Langezwaag is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Langezwaag. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Langezwaag

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Langezwaag? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Langezwaag. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Gorredijk, Annelies Atsma de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Langezwaag, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Langezwaag.

Populaire buurten in Langezwaag

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Langezwaag? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Langezwaag. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Langezwaag-Kom

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 379.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Langezwaag

In Langezwaag zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Gorredijk, Annelies Atsma verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Langezwaag.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Jister 34 Makelaardij Sierd Moll € 525.000
't Hou 37 Makelaardij Gorredijk, Annelies Atsma € 519.000
't Hou 15 Makelaardij Gorredijk, Annelies Atsma € 385.000
Hegedyk 20 Makelaardij Sierd Moll € 367.500
Tsjerkeleane 5 StinseMaat makelaardij € 275.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Langezwaag

Hoeveel makelaars zijn er actief in Langezwaag?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Langezwaag. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Langezwaag.

Wat kost een makelaar in Langezwaag?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Langezwaag is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Langezwaag van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Langezwaag?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Langezwaag zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Langezwaag?

+

De meest verkopende makelaar van Langezwaag is Makelaardij Gorredijk, Annelies Atsma. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Langezwaag zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Langezwaag?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Langezwaag aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Langezwaag.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!