Makelaars in Hichtum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hichtum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Hichtum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hichtum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hichtum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hichtum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hichtum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hichtum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 495.000
 • Gemiddelde verkooptijd 20
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hichtum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hichtum

In Hichtum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Hichtum.

Bij de verkoop van een huis in Hichtum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hichtum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hichtum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 495.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hichtum is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hichtum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hichtum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hichtum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hichtum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Friesland | Qualis de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Hichtum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hichtum.

Populaire buurten in Hichtum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hichtum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hichtum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hichtum

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Hichtum

In Hichtum zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Friesland | Qualis verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Hichtum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schwartzenbergweg 36 Makelaardij Friesland | Qualis € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hichtum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hichtum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Hichtum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hichtum.

Wat kost een makelaar in Hichtum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hichtum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hichtum van € 5.000 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hichtum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hichtum zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hichtum?

+

De meest verkopende makelaar van Hichtum is Makelaardij Friesland | Qualis. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hichtum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hichtum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hichtum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hichtum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!