Makelaars in Herbaijum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Herbaijum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Herbaijum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Herbaijum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Herbaijum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Herbaijum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Herbaijum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Herbaijum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 240.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Herbaijum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Herbaijum

In Herbaijum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Herbaijum.

Bij de verkoop van een huis in Herbaijum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Herbaijum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Herbaijum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 240.000.

Het meest voorkomende energielabel in Herbaijum is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Herbaijum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Herbaijum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Herbaijum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Herbaijum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van der Wal makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Herbaijum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Herbaijum.

Populaire buurten in Herbaijum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Herbaijum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Herbaijum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Herbaijum

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 240.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Herbaijum

In Herbaijum zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Van der Wal makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Herbaijum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Meester Feringastraat 27 De Franeker Makelaardij € 389.000
Paradyske 7 G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen € 235.000
Rijksweg 14 Van der Wal makelaars € 195.000
Rijksweg 30 Regent Makelaars € 190.000
Paradyske 3 Van der Wal makelaars € 189.750

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Herbaijum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Herbaijum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Herbaijum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Herbaijum.

Wat kost een makelaar in Herbaijum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Herbaijum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Herbaijum van € 2.400 tot € 2.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Herbaijum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Herbaijum zijn € 1.200 a € 1.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Herbaijum?

+

De meest verkopende makelaar van Herbaijum is Van der Wal makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Herbaijum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Herbaijum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Herbaijum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Herbaijum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!