Makelaars in Exmorra

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Exmorra, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Exmorra. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Exmorra helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Exmorra.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Exmorra zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Exmorra zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Exmorra afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 395.000
 • Gemiddelde verkooptijd 19
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -265.000
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Exmorra
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Exmorra

In Exmorra is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 185.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -265.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Exmorra.

Bij de verkoop van een huis in Exmorra is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 185.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Exmorra. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Exmorra weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 395.000.

Het meest voorkomende energielabel in Exmorra is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Exmorra. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Exmorra

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Exmorra? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Exmorra. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat FRYSK makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Exmorra, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Exmorra.

 • Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 285.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Exmorra

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Exmorra? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Exmorra. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Exmorra

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 395.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Exmorra

In Exmorra zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar FRYSK makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Exmorra.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 13 FRYSK makelaars € 565.000
Dorpsstraat 35 FRYSK makelaars € 335.000
Dorpsstraat 12 Chris Draijer Makelaardij € 285.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Exmorra

Hoeveel makelaars zijn er actief in Exmorra?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Exmorra. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Exmorra.

Wat kost een makelaar in Exmorra?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Exmorra is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Exmorra van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Exmorra?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Exmorra zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Exmorra?

+

De meest verkopende makelaar van Exmorra is FRYSK makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Exmorra zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Exmorra?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Exmorra aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Exmorra.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!