Makelaars in Bontebok

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bontebok, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Bontebok. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bontebok helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bontebok.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bontebok zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Bontebok zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Bontebok afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 475.000
 • Gemiddelde verkooptijd 28
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 153.000
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bontebok
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bontebok

In Bontebok is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 489.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 153.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bontebok.

Bij de verkoop van een huis in Bontebok is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 127 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 489.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bontebok. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bontebok weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 475.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bontebok is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bontebok. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bontebok

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bontebok? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bontebok. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Veenstra Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Bontebok, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bontebok.

 • Makelaardij Sierd Moll

  2. Makelaardij Sierd Moll

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 240.000
  Woningen verkocht
  1
 • Makelaardij Hoekstra

  3. Makelaardij Hoekstra

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 695.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Bontebok

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bontebok? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bontebok. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bontebok

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Bontebok

In Bontebok zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Veenstra Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Bontebok.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Eerste Compagnonsweg 13 Makelaardij Hoekstra € 695.000
de Grift 8 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 489.000
Hogeveensweg 7 Makelaardij Sierd Moll € 239.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bontebok

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bontebok?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Bontebok. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bontebok.

Wat kost een makelaar in Bontebok?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bontebok is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bontebok van € 4.800 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bontebok?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bontebok zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bontebok?

+

De meest verkopende makelaar van Bontebok is Veenstra Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bontebok zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bontebok?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bontebok aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bontebok.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!