Makelaars in Boazum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Boazum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Boazum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Boazum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Boazum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Boazum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Boazum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Boazum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 254.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Boazum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Boazum

In Boazum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Boazum.

Bij de verkoop van een huis in Boazum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 134 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Boazum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Boazum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 254.000.

Het meest voorkomende energielabel in Boazum is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Boazum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Boazum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Boazum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Boazum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Veenstra Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Boazum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Boazum.

Populaire buurten in Boazum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Boazum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Boazum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Boazum

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 254.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Boazum

In Boazum zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Veenstra Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Boazum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dokter Miedemastrjitte 8 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 298.000
De Havens 14 Makelaardij Hoekstra € 210.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boazum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Boazum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Boazum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Boazum.

Wat kost een makelaar in Boazum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Boazum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Boazum van € 2.500 tot € 3.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Boazum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Boazum zijn € 1.300 a € 1.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Boazum?

+

De meest verkopende makelaar van Boazum is Veenstra Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Boazum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Boazum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Boazum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Boazum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!