Makelaars in Eext

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Eext, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Eext. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Eext helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Eext.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Eext zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Eext zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Eext afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 402.000
 • Gemiddelde verkooptijd 51
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -375.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Eext
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Eext

In Eext is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 238.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -375.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Eext.

Bij de verkoop van een huis in Eext is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 126 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 238.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Eext. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Eext weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 402.000.

Het meest voorkomende energielabel in Eext is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Eext. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Eext

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Eext? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Eext. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Namaco Aa & Hunze de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Eext, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Eext.

 • Verkooptijd
  82 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 250.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  182 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 530.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Eext

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Eext? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Eext. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Eext

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 402.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Eext

In Eext zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Namaco Aa & Hunze verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Eext.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Keukenhof 19 MooiWonen Makelaars € 695.000
Vesselkampen 19 Lamberink Makelaars € 530.000
Stationsstraat 45 Achterhof Makelaardij € 450.000
Veldstukken 1 Mijn Makelaar Meertens B.V. € 425.000
Naweg 7 HuitingSchoon € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eext

Hoeveel makelaars zijn er actief in Eext?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Eext. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Eext.

Wat kost een makelaar in Eext?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Eext is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Eext van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Eext?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Eext zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Eext?

+

De meest verkopende makelaar van Eext is Namaco Aa & Hunze. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Eext zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Eext?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Eext aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Eext.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!