Makelaars in Anderen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Anderen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Anderen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Anderen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Anderen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Anderen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Anderen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Anderen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 630.000
 • Gemiddelde verkooptijd 60
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Anderen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Anderen

In Anderen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Anderen.

Bij de verkoop van een huis in Anderen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 161 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Anderen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Anderen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 630.000.

Het meest voorkomende energielabel in Anderen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Anderen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Anderen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Anderen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Anderen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Anderen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Anderen.

 • Hup & Fidom Garantiemakelaars

  2. Hup & Fidom Garantiemakelaars

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 390.000
  Woningen verkocht
  1
 • HuitingSchoon

  3. HuitingSchoon

  Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 565.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Anderen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Anderen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Anderen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Anderen

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 630.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Anderen

In Anderen zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Anderen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Veenvoort 2 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 1.075.000
Gevelakkers 9 HuitingSchoon € 565.000
Nijend 6 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 489.000
Oldend 19 Hup & Fidom Garantiemakelaars € 390.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Anderen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Anderen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Anderen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Anderen.

Wat kost een makelaar in Anderen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Anderen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Anderen van € 6.300 tot € 7.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Anderen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Anderen zijn € 3.200 a € 4.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Anderen?

+

De meest verkopende makelaar van Anderen is Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Anderen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Anderen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Anderen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Anderen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!