Your Dutch Home

Your Dutch Home is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Your Dutch Home hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Your Dutch Home is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Your Dutch Home. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Your Dutch Home zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Your Dutch Home in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 499.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Your Dutch Home
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Your Dutch Home verkoopt

Your Dutch Home is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Your Dutch Home woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Your Dutch Home ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 4 € 531.000
Zandvoort 1 € 370.000

Type woningen die Your Dutch Home verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Your Dutch Home diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Your Dutch Home het meeste verkoopt is benedenwoning.

benedenwoning
33%
galerijflat
33%
portiekwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Your Dutch Home

Wat kost Your Dutch Home bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Your Dutch Home voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Your Dutch Home je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Your Dutch Home actief?

+

Your Dutch Home heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam en Zandvoort.

In welk prijssegment is Your Dutch Home actief?

+

Your Dutch Home is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Your Dutch Home actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 499.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan Your Dutch Home. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!