Wiggers Advies

Wiggers Advies is een makelaar gevestigd in Almelo. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Wiggers Advies hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Wiggers Advies is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almelo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wiggers Advies. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Wiggers Advies zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Wiggers Advies in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 316.000
  • Gemiddelde verkooptijd 101
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Wiggers Advies
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Wiggers Advies verkoopt

Wiggers Advies is het meeste actief in Almelo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wiggers Advies woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wiggers Advies ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almelo 7 € 294.000
Hengelo 1 € 469.000

Type woningen die Wiggers Advies verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wiggers Advies diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wiggers Advies het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
63%
hoekwoning
13%
tussenwoning
13%
vrijstaande woning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wiggers Advies

Wat kost Wiggers Advies bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wiggers Advies voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wiggers Advies je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Wiggers Advies actief?

+

Wiggers Advies heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almelo en Hengelo.

In welk prijssegment is Wiggers Advies actief?

+

Wiggers Advies is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wiggers Advies actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 316.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almelo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almelo en vergelijkbaar is aan Wiggers Advies. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!