Welkom Wonen Makelaars

Welkom Wonen Makelaars is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Welkom Wonen Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Welkom Wonen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Welkom Wonen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Welkom Wonen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 355.000
  • Gemiddelde verkooptijd 43
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 191.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over Welkom Wonen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Welkom Wonen Makelaars verkoopt

Welkom Wonen Makelaars is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Welkom Wonen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Welkom Wonen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 14 € 355.000
Rijswijk 1 € 359.000

Type woningen die Welkom Wonen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Welkom Wonen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Welkom Wonen Makelaars het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
25%
portiekwoning
25%
tussenwoning
25%
benedenwoning
13%
maisonnette
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Welkom Wonen Makelaars

Wat kost Welkom Wonen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Welkom Wonen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Welkom Wonen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Welkom Wonen Makelaars actief?

+

Welkom Wonen Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag en Rijswijk.

In welk prijssegment is Welkom Wonen Makelaars actief?

+

Welkom Wonen Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Welkom Wonen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 355.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Welkom Wonen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!