Dekkers De Groot Makelaardij

Dekkers De Groot Makelaardij is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dekkers De Groot Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Dekkers De Groot Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dekkers De Groot Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Dekkers De Groot Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Dekkers De Groot Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 461.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Dekkers De Groot Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Dekkers De Groot Makelaardij verkoopt

Dekkers De Groot Makelaardij is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dekkers De Groot Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dekkers De Groot Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 6 € 330.000
Zwartewaal 1 € 1.250.000

Type woningen die Dekkers De Groot Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dekkers De Groot Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dekkers De Groot Makelaardij het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
67%
benedenwoning
17%
vrijstaande woning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dekkers De Groot Makelaardij

Wat kost Dekkers De Groot Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dekkers De Groot Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dekkers De Groot Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Dekkers De Groot Makelaardij actief?

+

Dekkers De Groot Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag en Zwartewaal.

In welk prijssegment is Dekkers De Groot Makelaardij actief?

+

Dekkers De Groot Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dekkers De Groot Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 461.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Dekkers De Groot Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!