VK Makelaars&Taxateurs

VK Makelaars&Taxateurs is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt VK Makelaars&Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. VK Makelaars&Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VK Makelaars&Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VK Makelaars&Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 438.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 100.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over VK Makelaars&Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar VK Makelaars&Taxateurs verkoopt

VK Makelaars&Taxateurs is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VK Makelaars&Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VK Makelaars&Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 9 € 448.000
Amsterdam 4 € 530.000
Alkmaar 1 € 325.000
Den Dolder 1 € 435.000
Zoetermeer 1 € 475.000

Type woningen die VK Makelaars&Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VK Makelaars&Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VK Makelaars&Taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
24%
benedenwoning
19%
bovenwoning
14%
maisonnette
14%
hoekwoning
10%
portiekflat
10%
galerijflat
5%
halfvrijstaande woning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VK Makelaars&Taxateurs

Wat kost VK Makelaars&Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VK Makelaars&Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VK Makelaars&Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is VK Makelaars&Taxateurs actief?

+

VK Makelaars&Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Den Dolder en Zoetermeer.

In welk prijssegment is VK Makelaars&Taxateurs actief?

+

VK Makelaars&Taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VK Makelaars&Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 438.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan VK Makelaars&Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!