Vijf Makelaars

Vijf Makelaars is een makelaar gevestigd in Zutphen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Vijf Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Vijf Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zutphen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vijf Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vijf Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 384.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 237.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Vijf Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Vijf Makelaars verkoopt

Vijf Makelaars is het meeste actief in Zutphen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vijf Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vijf Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zutphen 9 € 343.000
Wichmond 2 € 567.000

Type woningen die Vijf Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vijf Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vijf Makelaars het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
44%
2 onder 1 kapwoning
11%
bovenwoning
11%
portiekwoning
11%
tussenwoning
11%
vrijstaande woning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vijf Makelaars

Wat kost Vijf Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vijf Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vijf Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Vijf Makelaars actief?

+

Vijf Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zutphen en Wichmond.

In welk prijssegment is Vijf Makelaars actief?

+

Vijf Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vijf Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 384.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zutphen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zutphen en vergelijkbaar is aan Vijf Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!