Verhoef Vastgoed

Verhoef Vastgoed is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Verhoef Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Verhoef Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Verhoef Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Verhoef Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Verhoef Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 340.000
  • Gemiddelde verkooptijd 87
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Verhoef Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Verhoef Vastgoed verkoopt

Verhoef Vastgoed is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Verhoef Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Verhoef Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 1 € 495.000
Stadskanaal 1 € 184.000

Type woningen die Verhoef Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Verhoef Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Verhoef Vastgoed het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Verhoef Vastgoed

Wat kost Verhoef Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Verhoef Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Verhoef Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Verhoef Vastgoed actief?

+

Verhoef Vastgoed heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem en Stadskanaal.

In welk prijssegment is Verhoef Vastgoed actief?

+

Verhoef Vastgoed is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Verhoef Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 340.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Verhoef Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!