Van As Oviron makelaars & taxateurs

Van As Oviron makelaars & taxateurs is een makelaar gevestigd in Zoetermeer. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van As Oviron makelaars & taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van As Oviron makelaars & taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zoetermeer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van As Oviron makelaars & taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van As Oviron makelaars & taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 448.000
  • Gemiddelde verkooptijd 43
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -27.000
  • Aantal transacties 42
Meer informatie over Van As Oviron makelaars & taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van As Oviron makelaars & taxateurs verkoopt

Van As Oviron makelaars & taxateurs is het meeste actief in Zoetermeer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van As Oviron makelaars & taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van As Oviron makelaars & taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zoetermeer 36 € 434.000
Benthuizen 2 € 745.000
Bleiswijk 2 € 585.000
Zutphen 1 € 335.000
Haarlem 1 € 215.000

Type woningen die Van As Oviron makelaars & taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van As Oviron makelaars & taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van As Oviron makelaars & taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
37%
hoekwoning
16%
galerijflat
14%
portiekflat
9%
vrijstaande woning
9%
geschakelde woning
5%
2 onder 1 kapwoning
2%
benedenwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van As Oviron makelaars & taxateurs

Wat kost Van As Oviron makelaars & taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van As Oviron makelaars & taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van As Oviron makelaars & taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is Van As Oviron makelaars & taxateurs actief?

+

Van As Oviron makelaars & taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zoetermeer, Benthuizen, Bleiswijk, Zutphen en Haarlem.

In welk prijssegment is Van As Oviron makelaars & taxateurs actief?

+

Van As Oviron makelaars & taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van As Oviron makelaars & taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 448.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zoetermeer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zoetermeer en vergelijkbaar is aan Van As Oviron makelaars & taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!