Stevens Vastgoed

Stevens Vastgoed is een makelaar gevestigd in Den Helder. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Stevens Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Stevens Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Helder en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Stevens Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Stevens Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Stevens Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 227.000
  • Gemiddelde verkooptijd 71
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -55.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Stevens Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Stevens Vastgoed verkoopt

Stevens Vastgoed is het meeste actief in Den Helder. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Stevens Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Stevens Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Helder 8 € 206.000
Zoetermeer 1 € 400.000
Julianadorp 1 € 230.000

Type woningen die Stevens Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Stevens Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Stevens Vastgoed het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
54%
hoekwoning
23%
benedenwoning
8%
portiekflat
8%
vrijstaande woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Stevens Vastgoed

Wat kost Stevens Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Stevens Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Stevens Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.100 en de € 1.700.

Waar is Stevens Vastgoed actief?

+

Stevens Vastgoed heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Helder, Zoetermeer en Julianadorp.

In welk prijssegment is Stevens Vastgoed actief?

+

Stevens Vastgoed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Stevens Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 227.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Helder

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Helder en vergelijkbaar is aan Stevens Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!