Romijn makelaardij

Romijn makelaardij is een makelaar gevestigd in Houten. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Romijn makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Romijn makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Houten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Romijn makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Romijn makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Romijn makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 542.000
  • Gemiddelde verkooptijd 78
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -106.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Romijn makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Romijn makelaardij verkoopt

Romijn makelaardij is het meeste actief in Houten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Romijn makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Romijn makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Houten 4 € 491.000
Utrecht 2 € 448.000
Driebergen-Rijsenburg 1 € 825.000
Zoelmond 1 € 650.000

Type woningen die Romijn makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Romijn makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Romijn makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
54%
hoekwoning
23%
galerijflat
15%
vrijstaande woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Romijn makelaardij

Wat kost Romijn makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Romijn makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Romijn makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is Romijn makelaardij actief?

+

Romijn makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Houten, Utrecht, Driebergen-Rijsenburg en Zoelmond.

In welk prijssegment is Romijn makelaardij actief?

+

Romijn makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Romijn makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 542.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Houten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Houten en vergelijkbaar is aan Romijn makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!