Prijsbewust makelaars

Prijsbewust makelaars is een makelaar gevestigd in Dronten. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Prijsbewust makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Prijsbewust makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dronten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Prijsbewust makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Prijsbewust makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 408.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 175.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over Prijsbewust makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Prijsbewust makelaars verkoopt

Prijsbewust makelaars is het meeste actief in Dronten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Prijsbewust makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Prijsbewust makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Arnhem 8 € 318.000
Almere 3 € 675.000
Swifterbant 1 € 390.000
Nijmegen 1 € 525.000
Dronten 1 € 293.000

Type woningen die Prijsbewust makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Prijsbewust makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Prijsbewust makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
28%
tussenwoning
22%
hoekwoning
17%
portiekwoning
11%
vrijstaande woning
11%
benedenwoning
6%
eindwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Prijsbewust makelaars

Wat kost Prijsbewust makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Prijsbewust makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Prijsbewust makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.100.

Waar is Prijsbewust makelaars actief?

+

Prijsbewust makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Arnhem, Almere, Swifterbant, Nijmegen en Dronten.

In welk prijssegment is Prijsbewust makelaars actief?

+

Prijsbewust makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Prijsbewust makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 408.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dronten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dronten en vergelijkbaar is aan Prijsbewust makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!