Poelman Makelaar & Taxateur o.z.

Poelman Makelaar & Taxateur o.z. is een makelaar gevestigd in Dordrecht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Poelman Makelaar & Taxateur o.z. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Poelman Makelaar & Taxateur o.z. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dordrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Poelman Makelaar & Taxateur o.z.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Poelman Makelaar & Taxateur o.z. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Poelman Makelaar & Taxateur o.z. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 198.000
  • Gemiddelde verkooptijd 12
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Poelman Makelaar & Taxateur o.z.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Poelman Makelaar & Taxateur o.z. verkoopt

Poelman Makelaar & Taxateur o.z. is het meeste actief in Dordrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Poelman Makelaar & Taxateur o.z. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Poelman Makelaar & Taxateur o.z. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dordrecht 3 € 198.000

Type woningen die Poelman Makelaar & Taxateur o.z. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Poelman Makelaar & Taxateur o.z. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Poelman Makelaar & Taxateur o.z. het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Poelman Makelaar & Taxateur o.z.

Wat kost Poelman Makelaar & Taxateur o.z. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Poelman Makelaar & Taxateur o.z. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Poelman Makelaar & Taxateur o.z. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.000 en de € 1.500.

Waar is Poelman Makelaar & Taxateur o.z. actief?

+

Poelman Makelaar & Taxateur o.z. heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Dordrecht.

In welk prijssegment is Poelman Makelaar & Taxateur o.z. actief?

+

Poelman Makelaar & Taxateur o.z. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Poelman Makelaar & Taxateur o.z. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 198.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dordrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dordrecht en vergelijkbaar is aan Poelman Makelaar & Taxateur o.z.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!