Multi Makelaars

Multi Makelaars is een makelaar gevestigd in Lisse. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Multi Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Multi Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lisse en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Multi Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Multi Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Multi Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 364.000
  • Gemiddelde verkooptijd 144
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 325.000
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Multi Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Multi Makelaars verkoopt

Multi Makelaars is het meeste actief in Lisse. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Multi Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Multi Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 2 € 420.000
Amsterdam 1 € 300.000
Beverwijk 1 € 315.000

Type woningen die Multi Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Multi Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Multi Makelaars het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
33%
portiekwoning
33%
tussenwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Multi Makelaars

Wat kost Multi Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Multi Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Multi Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Multi Makelaars actief?

+

Multi Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Amsterdam en Beverwijk.

In welk prijssegment is Multi Makelaars actief?

+

Multi Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Multi Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 364.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lisse

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lisse en vergelijkbaar is aan Multi Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!