Makelaarskantoor Ons Huis

Makelaarskantoor Ons Huis is een makelaar gevestigd in Middelburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Makelaarskantoor Ons Huis hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Makelaarskantoor Ons Huis is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Middelburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Makelaarskantoor Ons Huis. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Makelaarskantoor Ons Huis zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Makelaarskantoor Ons Huis in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 259.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Makelaarskantoor Ons Huis
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Makelaarskantoor Ons Huis verkoopt

Makelaarskantoor Ons Huis is het meeste actief in Middelburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Makelaarskantoor Ons Huis woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Makelaarskantoor Ons Huis ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Middelburg 1 € 259.000

Type woningen die Makelaarskantoor Ons Huis verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Makelaarskantoor Ons Huis diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Makelaarskantoor Ons Huis het meeste verkoopt is halfvrijstaande woning.

halfvrijstaande woning
50%
tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Makelaarskantoor Ons Huis

Wat kost Makelaarskantoor Ons Huis bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Makelaarskantoor Ons Huis voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Makelaarskantoor Ons Huis je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 1.900.

Waar is Makelaarskantoor Ons Huis actief?

+

Makelaarskantoor Ons Huis heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Middelburg.

In welk prijssegment is Makelaarskantoor Ons Huis actief?

+

Makelaarskantoor Ons Huis is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Makelaarskantoor Ons Huis actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 259.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Middelburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Middelburg en vergelijkbaar is aan Makelaarskantoor Ons Huis. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!