Gravestate Makelaardij

Gravestate Makelaardij is een makelaar gevestigd in Wassenaar. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Gravestate Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Gravestate Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wassenaar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gravestate Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gravestate Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 743.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 304.000
  • Aantal transacties 29
Meer informatie over Gravestate Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Gravestate Makelaardij verkoopt

Gravestate Makelaardij is het meeste actief in Wassenaar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gravestate Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gravestate Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wassenaar 27 € 732.000
Leiden 1 € 485.000
Voorschoten 1 € 1.295.000

Type woningen die Gravestate Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gravestate Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gravestate Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
hoekwoning
21%
portiekflat
21%
2 onder 1 kapwoning
7%
vrijstaande woning
7%
eindwoning
4%
galerijflat
4%
halfvrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gravestate Makelaardij

Wat kost Gravestate Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 11.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gravestate Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gravestate Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.700 en de € 5.600.

Waar is Gravestate Makelaardij actief?

+

Gravestate Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wassenaar, Leiden en Voorschoten.

In welk prijssegment is Gravestate Makelaardij actief?

+

Gravestate Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gravestate Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 743.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wassenaar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wassenaar en vergelijkbaar is aan Gravestate Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!