Gilde Makelaars

Gilde Makelaars is een makelaar gevestigd in Sassenheim. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Gilde Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Gilde Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Sassenheim en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gilde Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gilde Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 392.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -62.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over Gilde Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Gilde Makelaars verkoopt

Gilde Makelaars is het meeste actief in Sassenheim. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gilde Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gilde Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Sassenheim 7 € 381.000
Warmond 6 € 408.000
Oegstgeest 3 € 375.000
Lisse 2 € 395.000
Katwijk 1 € 319.000

Type woningen die Gilde Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gilde Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gilde Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
58%
hoekwoning
21%
portiekflat
11%
penthouse
5%
portiekwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gilde Makelaars

Wat kost Gilde Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gilde Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gilde Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Gilde Makelaars actief?

+

Gilde Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Sassenheim, Warmond, Oegstgeest, Lisse en Katwijk.

In welk prijssegment is Gilde Makelaars actief?

+

Gilde Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gilde Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 392.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Sassenheim

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Sassenheim en vergelijkbaar is aan Gilde Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!