GeWOON Makelaars

GeWOON Makelaars is een makelaar gevestigd in Geulle. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt GeWOON Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. GeWOON Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Geulle en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van GeWOON Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties GeWOON Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 350.000
  • Gemiddelde verkooptijd 55
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 24.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over GeWOON Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar GeWOON Makelaars verkoopt

GeWOON Makelaars is het meeste actief in Geulle. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar GeWOON Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt GeWOON Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Geulle 4 € 397.000
Den-Bosch 4 € 366.000
Moorveld 2 € 308.000
Rosmalen 2 € 363.000
Meerssen 1 € 279.000

Type woningen die GeWOON Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat GeWOON Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat GeWOON Makelaars het meeste verkoopt is eindwoning.

eindwoning
33%
geschakelde woning
33%
hoekwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in GeWOON Makelaars

Wat kost GeWOON Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van GeWOON Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer GeWOON Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.600.

Waar is GeWOON Makelaars actief?

+

GeWOON Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Geulle, Den-Bosch, Moorveld, Rosmalen en Meerssen.

In welk prijssegment is GeWOON Makelaars actief?

+

GeWOON Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar GeWOON Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 350.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Geulle

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Geulle en vergelijkbaar is aan GeWOON Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!